Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 31. mai 2001 kl 19.30 Migrapolis

Skjønnhetsidealer

Mens Thomas stadig stikker nye hull i kroppen for å pynte seg, lurer Hien på om hun skal operere øyelokkene sine. Alieu er tidligere modell, og Loan ble Miss Vietnam i Norge i vinter. I Migrapolis i kveld møter vi unge mennesker med ulike meninger om hva som er vakkert

Thomas Maximillian Borgersen er ikke uvant med nåler. Han har kroppen full av piercing, og stikker stadig nye pyntehull. Likevel har han fjernet noen av smykkene – utstrakt intimpiercing var litt upraktisk, fant han ut. Reporter Lotten Christiansen blir med Thomas når han skal få stukket sin 12. og 13. piercing – en såkalt ”industrial piercing” – i et studio i Drammen.

Plastisk kirurgi
17 år gamle Hien lurer på om hun skal operere øyelokkene sine. Hun har typiske vietnamesiske øyelokk og ville gjerne at de skulle være litt lettere å legge øyeskygge på. Hennes kusine, Loan synes ikke at Hien bør ta en operasjon, men det er lett for henne å si – Loan ble Miss Vietnam i Norge tidligere i vinter, og vet at hun regnes som svært pen. Reporter Tam Than-Ngo blir med de to jentene til en konsultasjon hos legen.

Slanking
Alieu Badara er ganske fornøyd med seg selv, men så er han også tidligere modell. Gambieren merker at han har draget på damene, og trives med det. Derimot er han bekymret for sine afrikanske venninner. Her i Norge slanker de seg altfor mye fordi de blir påvirket av de vestlige kvinneidealene, mener Alieu som liker feminine former. Carolina Maira Johansen blir med Alieu til hans afrikanske frisør, og praten i salongen denne dagen handler nettopp om hva som er vakkert.

Egenprodusert flerkulturelt magasin
Prosjektleder Tahsin Candas
Pressekontakt:Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83