Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. juli 2005 kl 22.55 Politiagentene

Politiagent på bordell

Danni Mayo (Roxane Wilson), politiagent på bordell. (Foto: Beyond Distr.)
Danni Mayo (Roxane Wilson), politiagent på bordell. (Foto: Beyond Distr.)
Danni Mayo i Melbourne-politiets spanergruppe følger en narkosak like inn i et av byens fasjonable bordeller.

Da en mannlig pusher blir drept, står luksusprostituerte Pia igjen på valplassen med to poser fulle av kokain. Etter hvert som politiagent Danni nærmer seg henne, leder sporene til Gotham City, byens mest fasjonable bordell. Danni pekes ut av spanergruppen til å føre an i en aksjon mot bordellet.

Høk og due
Pia viser seg å være mer langer enn prostituert. Hun gjør store penger som narkokurer for et steinrikt klientell. Stone lykkes med å plante avlyttingsutstyr i Gotham City, og Danni vinner Pias tillit. Pia inviterer henne med på et party der mannfolkene som styrer narkohandelen er til stede. De faller for Danni, som kan love dem flere flotte damer. Snart er agentene Ellen MacKenzie og Angie Piper på vei til festen…

Mer om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

To menn og tre kvinner utgjør nå Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen "Mac" MacKenzie er gjort til leder for spanergruppen etter at den tidligere sjefen Burnie Rocca havnet i et bakholdsangrep og ble satt ut av spill. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter. Den nye agenten i avdelingen, Daniella "Danni" Mayo (Roxane Wilson), har vært single en tid etter å ha hatt et forhold til Peter Church.

Programmet er sendt tidligere

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers (serie 5)
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
I rollene: Anita Hegh, Peter Phelps, Kate Kendall, Ian Stenlake og Roxane Wilson Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57