Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 11. mars 2000 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 11. mars kl 21.40
Med hjartet på rette staden (9:15)

Nattlig tyvfiske

Greengrass er ute i nattemørke for å tyvfiske sammen med den russiske presten Sergei. I mellomtiden kommer et russisk skip til kaia i Whitby. Ivanov, kaptein Melnick og en del av mannskapet går på land og tar seg en runde i byens puber.

Sent på kvelden stikker Ivanov av fra de andre og hopper på en lokalbuss. Kate blir tilkalt til den russiske båten der hun finner Melnick slått halvt i hjel. Det har tydeligvis vært et durabelig slagsmål om bord.

Lovens arm, Nick Berry, er ute samme kveld for å kikke etter tyvfiskere. Han stopper bilen til fader Sergei uten å se at Greengrass ligger gjemt under et teppe med kveldens ørretfangst.

Neste morgen blir den syklende Nick stoppet av Ivanov. Nå vil russeren ha politisk asyl! Han forteller at han måtte sloss med kapteinen om bord for å komme seg vekk. Naturligvis fører denne saken til komplikasjoner. Både det russiske konsulatet, politiet og etterretningsvesenet engasjerer seg.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv- skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.40


En Yorkshire-television
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf. 23 04 78 46