Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 4. januar 2009 kl 22.00 Kanal 1 - Premiere!

Kanal 1 er tilbake!

Erlend og Steinjo er tilbake - uten utenomjordiske vesener, men med kriminelle dobbeltgjengere og gigantiske drapsveps fra Colombia.
Erlend og Steinjo er tilbake - uten utenomjordiske vesener, men med kriminelle dobbeltgjengere og gigantiske drapsveps fra Colombia.
Gjør deg klar for fem episoder med animert moro, spennende eventyr og herlig musikk når de animerte versjonene av Erlend og Steinjo gjør et nytt forsøk på å drive tv-stasjonen "Kanal 1".

Da første sesong av Kanal 1 rullet over skjermene i fjor, prøvde Erlend og Steinjo (fra Slå på Ring) å drive tv-stasjonen mens jorden var i ferd med å bli invadert av aliens. Nå gjør gutta et nytt forsøk på å drive Kanal 1 – denne gang uten utenomjordiske vesener, men med kriminelle dobbeltgjengere, gigantiske drapsveps fra Colombia, pølsefanatikere, smørsangere, tiden og selveste Satan.

Varme følelser
Det oppstår dessuten søt musikk mellom Erlend og stasjonens nye assistent Marianne. Audun setter ut på flåteferden "Kon Tiki 2", og lengdehopperen Jens Høyøl er i svevet dag og natt for å hoppe jorden rundt. Sist, men ikke minst: Kan allergiske Steinjo overleve hundre tusen vepsestikk?

I samarbeid med animatørene Bjørn Amundlien og Rudi Simmons, gjør Erlend og Steinjo alle stemmene og alle sangene. Lyddesign og score er laget av Eyvind Skeie, som også er kjent fra "Kurt blir grusom".

Produsert av Brødrene Loewe 2007-2008 for NRK 3
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Regi og manus: Bjørn Amundlien og Rudi Simmons
Stemmer og musikk: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen
Lyddesign og score: Eyvind Skeie
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no