Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 24. august 2010 kl 22.25 Being Human

Vampyrenes onde planer


Vampyren Mitchell sørger over hvordan vennskapet med nabogutten Bernie endte, og blir stadig trukket nærmere vampyrsamfunnet han desperat har prøvd å holde seg unna.

I tillegg forteller Herrick at vampyrene har nå kun tenkt å leve på mennesker som selv ønsker å bli vampyrer, men sannheten er mye verre enn Mitchell kan tenke seg, og han blir nødt til å flykte.

Annie prøver å kvitte seg med sine følelser for Owen og det ender med en kamp mot indre demoner. Mens George på sin side sliter med å holde hemmeligheten sin skjult for hans kjære Nina.

Om serien
I "Being Human" møter vi Annie, Mitchell og Georg som deler en leilighet. De er i tjueårende og tilsynelatende en helt normal vennegjeng, sett bort i fra at de alle tre skjuler hver sin store hemmelighet. De er vampyr, spøkelse og varulv – under samme tak.

Til tross for at alt ser helt normalt ut ved første øyekast er det langt fra virkeligheten. Mitchell (spilt av Aidan Turner) er vampyr og strever hardt med å motstå fristelsen av blod. Annie (Lenora Crichlow) er spøkelse og gleder seg over at vanlige mennesker endelig begynner å se henne. Mens George (Russell Tovey) prøver på sitt beste å skjule sin hemmelighet - at han blir til en ond varulv ved fullmåne.
Men uansett hvor mye de tre prøver å leve et normalt liv, skaper tilstanden deres problemer.

Sendt tidligere.


Britisk dramaserie fra 2008
Originaltittel: Being Human, season 1
Produsert av RDF TV
Med Aidan Turner, Russell Tovey, Lenora Crichlow, Jessica Harris m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900