Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 29. mai 2000 kl 22.35 Kelly

Kelly (t)

NRK2 mandag 29. mai kl 22.35
Kelly (4:7)

Bryllupet står for døren

Det nærmer seg den store dagen for Kelly og Doug, men de to gifteklare har så mye å gjøre at de nesten ikke har tid til hverandre. De prøver stadig å snike til seg noen minutter for seg selv, men alltid kommer det noe i veien.

Med fire aktive barn og annen familie som til stadighet fyller opp huset, er det ikke enkelt å få litt tid sammen. Doug og Kelly prøver etter beste evne å få være alene, men det er mye som skal gjøres før bryllupsklokkene ringer. Kelly prøver å overtale Maureen til å bruke kjole, og Doug vil ha Sean og Brian som forlovere. Han overlater ringen i sønnenes besittelse, men det skulle han ikke ha gjort...

Om serien
Doug Kelly (Robert Hays) og Kelly Novak (Shelley Long) er hovedpersonene i denne romantiske familiekomedien. I tillegg møter vi Dougs fire barn fra et tidligere ekteskap: Guttejenta Maureen (Ashley Johnson), jentebedåreren Sean (Will Estes), sensitive Brian (Bug Hall) og 6 år gamle Casey (Gemini Barnett). Kellys kjærlighet til Doug er sterk, men hun har litt av en jobb foran seg for å bli godkjent av de fire barna.

NRK2 mandag kl 22.30

Amerikansk komiserie
I hovedrollene: Shelley Long, Robert Hays, Ashley Johnson, Will Estes, Bug Hall og Gemini Barnett.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18