Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. desember 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Bosco og Yokas i trøbbel

Maurice
Maurice "Bosco" Boscorelli (Jason Wiles) og Faith Yokas (Molly Price) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Bosco og Yokas er partnere både som kolleger og privat. Bosco havner i vanskeligheter med en eldre kollega, og Yokas vurderer å slutte som politikvinne på gatene i New York.

Bosco har lenge forsøkt å bli tatt opp i gruppen som jakter på snikskyttere. For å komme i betraktning søker han hjelp hos en eldre kollega, Hobart, som er med i gruppen. Men Hobart viser seg å være både bitter og uberegnelig.

Bosco får gamle Hobart til å lære seg å skyte treffsikkert på langt hold. Da skjer det noe meget ubehagelig. Hobart er i affekt, hans emosjonelle problemer gjør at han kommer ut av kontroll mens de skyter. For Bosco er det en tøff lekse å måtte utholde læremesterens selvdestruktive tendenser.

Nye planer
Etter å ha opplevd noe meget skremmende mens hun var ute på patrulje, overveier politikvinnen Yokas å søke seg vekk fra den tredje vakten og heller omskolere seg til kontorarbeid i politiet.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse