Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 12. september 2001 kl 20.25 Barmeny

Masse morsom mat

Lars Barmen, NRKs fjernsynskokk med stor suksess (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Lars Barmen, NRKs fjernsynskokk med stor suksess (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Lars Barmen lover masse morsom mat når han tar fatt på tredje året med sine populære matprogrammer ”Barmeny”. – Høye seertall og ros i pressen gjør dette til en veldig takknemlig jobb, sier fjernsynskokken, som også er glad for at interessen for å bruke mer fantasi i matlagingen er økende her i landet.

I denne nye serien går turen blant annet til Finland, et spennende land når det gjelder mat, ifølge Barmen. Den finske chef’en har flere spesialiteter å by på.

Selvsagt blir det også mat fra vårt eget land. Høstfiske i norske fjellvann og besøk i folks hager som bugner over av epler og pærer, gir fine muligheter til å skaffe seg gode råvarer.

Nordmenn er som kjent svært reiseglade, og mange er blitt kjent med det greske kjøkken på sine ferieturer. Lars Barmen har derfor invitert en gresk kokk på besøk for å høre mer om hemmelighetene bak moussaka, souvlaki og andre greske spesialiteter.

– Og så blir det et program om pizza, kan Lars Barmen fortelle, og som kjent er det bare fantasien som setter grenser for hva denne retten kan inneholde!

Egenprodusert matprogram fra Faktaavdelingen
Programleder Lars Barmen
PressekontaktInger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilde
Lars Barmen, NRKs fjernsynskokk med stor suksess (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)