Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. oktober 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Ben ser døden i hvitøyet

Ben (Robert Lindsay) planlegger sin egen begravelse. Kona Susan (Zoë Wanamaker) er ikke begeistret…(Foto: BBC)
Ben (Robert Lindsay) planlegger sin egen begravelse. Kona Susan (Zoë Wanamaker) er ikke begeistret…(Foto: BBC)
Etter at sønnen Michael, via Internett, rundhåndet har gitt sin far 67 uker igjen å leve, bestemmer Ben seg for å ordne opp i både det ene og det andre – blant annet vil han at Abi skal betale husleie.

Abi svarer med å pukke på sine rettigheter som leieboer. Hun sier hun har rett til å se to timer tv hver dag.

Begravelsen har absolutt et positivt aspekt. Harper-familien kommer til å treffe eldstesønnen Nick for første gang på et halvt år. Han er nemlig ansatt på det lokale begravelsesbyrået. Men med Nick i nærheten er trøbbel aldri langt unna…

Om serien
Ben Harper (Robert Lindsay) er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Kona Susan (Zoë Wanamaker) er både rappkjeftet og temperamentsfull, og barna Nick (Kris Marshall), Janey (Daniela Denby-Ashe) og Michael (Gabriel Thomson) sørger for liv og røre på hjemmefronten.

I sesong 5 er Nick flyttet hjemmefra, mens Janey kommer tilbake fra universitetet med den lille sønnen Kenzo. Abi (Siobhan Hayes), som er en slektning av Ben, bor også hjemme hos Harpers. Roger (Kieron Self) er kollega av Ben på tannlegekontoret. Han har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "My Family" sesong 5
Produsert av BBC
Med Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Kris Marshall, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Siobhan Hayes, Roger Brierley og Simon Ludders
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78