Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. mai 2006 kl 21.30 Kar for sin kilt

Gjensyn med Glenbogle

Paul (Lloyd Owen) vil modernisere driften av Glenbogle. Foto: BBC.
Paul (Lloyd Owen) vil modernisere driften av Glenbogle. Foto: BBC.
Tradisjonen tro tar vi turen til det skotske høylandet når sommeren nærmer seg. Det klart for den nest-siste sesongen av den populære serien "Kar for sin kilt".

Godset Glenbogle står foran en ny æra når Paul setter seg fore å modernisere driften. Selv om han har gode intensjoner, er fremgangsmåten hans lite gjennomtenkt. Han viser lite respekt for stedets mange og lange tradisjoner, og dette fører til et ublidt sammenstøt med Golly. Forholdet blir videre forsuret da Paul ødelegger den tradisjonsrike velsignelsen av innsjøen ved å glemme teksten…

Overraskende besøk
Lexie dukker overraskende opp fra New Zealand. Paul mistenker da at alt ikke er helt rosenrødt i hennes nye tilværelse.

Molly oppdager til sin store forferdelse at noen stjeler villorkideer fra Glenbogle. Sammen med Jess bestemmer hun seg for å legge en felle for den frekke blomstertyven. Mens de ligger i skjul og venter, dukker Duncan opp for å spørre Jess om hun vil dra til New Zealand med ham.

Populær serie
Da "Kar for sin kilt" gikk sommeren 2004 hadde den 531 000 seere i snitt og en markedsandel på 50, 7 prosent. Den syvende og siste sesongen ble nylig avsluttet i England. Det er foreløpig ikke planer om å produsere flere episoder.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Monarch of the Glen (sesong 6)
Produsert av: BBC
Med: Susan Hampshire (Molly), Lloyd Owen (Paul), Simone Lahbib (Isobel Anderson), Tom Baker (Donald MacDonald), Dawn Steele (Lexie), Hamish Clark (Duncan), Alexander Morton (Golly), Jessica (Rae Hendrie).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)