Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 16. september 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Alvorlige anklager


Spelet blir kastet inn i en krise etter at Linn kommer med alvorlige beskyldninger mot Jon Øigarden og han velger å trekke seg.

"Maridalsspillet" står nå plutselig uten en mannlig hovedrolleinnehaver, og det er krisemøte i ledelsen. Det går også rykter om at Jon kommer til å anmelde Linn for falske anklager om overgrep.

Regissøren, Gard Eidsvold, ber Linn sykemelde seg, men hun erklærer at hun nekter å hvile før hun har funnet en verdig arvtaker til Jons rolle. Spelgjengen er i sjokk over det som er skjedd og er usikre på hvordan de skal forholde seg til Linn.

Linn tar med seg sin manager, Evelyn Moe, på utestedet Kunstnernes Hus i Oslo for å finne en ny mannlig skuespiller. Det hele utvikler seg til en absurd situasjon da Jon Øigarden dukker opp på restauranten.

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber, var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan: Hun har fått en rolle i "Maridalsspillet".

Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager, Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Linden , 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no