Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. januar 2005 kl 22.30 Melonas

Mer moro med Melonas

Melonas som drillpiker. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Melonas som drillpiker. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveldens Melonas får vi et innblikk i realityprogrammet Barnehagetanten. Dette programmet tar konsekvensen av mangelen på barnehageplasser, og skal kåre en vinner som får en etterlengtet plass.

I tillegg til å følge dette spennende og revolusjonerende realitykonseptet får vi møte tre ulykkelige drillpiker. Det blir også et møte med russerbarnevakter og en uheldig mimelek-deltaker. Dessuten tester Melonasjentene ut hvor godt catwalkmoten passer i det virkelige liv, og avslører hva som foregår på kopirommet på jobben din! Og så blir det et lite møte med Bartesam…

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også er rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv.

I tillegg presenterer de et vell av sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder og svømmeføtter.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene. I andre roller finner vi blant andre Håvard Bakke, Morten Østhus og Vegar Hoel.
Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Les mer: www.nrk.no/underholdning


LENKER
  • www.nrk.no/underholdning