Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 29. juli 2002 kl 08.30 Sommermorgen

Anine har aleneuke

Denne uken i ”Sommermorgen” skal vi bli kjent med Anine Smith. Hun er 23 år og studerer medievitenskap i Trondheim. Nå har hun fått sjansen som en av seks til å være programleder en hel uke på morgenkvisten.

Anine har gått på folkehøgskole og studert drama i utlandet. Ved Universitetet i Trondheim har hun studert drama og teater-fag, kulturforståelse og nå medievitenskap.

Anine er en mangfoldig ung dame. Hun har vært tilknyttet NRK P1 både som skuespiller og manusforfatter, og har også vært med i ulike teateroppsetninger både for barn og voksne.

Rollemodell
I ” Sommermorgen” er det hovedsaklig barn som er målgruppen, og det er de som skal underholdes. Som tv-fjes kan Anine også regne med å bli rollemodell for sine unge seere.

- Jeg håper jeg kan være en god rollemodell, og at barn kan snakke med meg hvis vi møtes, at de er nysgjerrige på meg og har lyst til å være med på ting jeg foreslår, sier Anine.

Hun har sammen med de andre programlederne hatt hektiske uker før sendestart 22. juni både med medietrening, idédugnad og andre forberedelser, så nå gleder hun seg til å komme i gang på ordentlig.

NRK Barn og Ungdom
Egenprodusert magasinsending
Programleder uke 31: Anine Smith
Prosjektleder: Ragnheidur Harvey, 23 04 90 61.
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10