Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. juni 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Ekte og falske signaler

Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) i
Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Det strømmer inn falske meldinger om at politimenn er i fare, men mellom Cruz og Bosco er signalene ekte – en romanse er på gang.

De falske meldingene forsinker politiet i den tredje vakten i å rykke ut når det virkelig er fare på ferde.

Kolleger kolliderer
Politifolkene Cruz og Bosco kjemper med å holde det hemmelig at de er forelsket.

Samtidig drømmer Yokas, som var Boscos tidligere partner, fortsatt om den tiden da hun begynte i politiet. Det var da hun ble kjent med Bosco.

En dag ryker Cruz og Yokas opp i en voldsom krangel på jobben.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Faith Yokas og Maurice "Bosco" Boscorelli brukte å være partnere på jobb. Nå er de to politifolkene inne i en vanskelig periode, og årsaken er politikvinnen Maritza Cruz.
Boscos måte å håndheve loven på kolliderer også med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "10 – 13"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • NBCs nettsider 
  • Diverse