Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 17. oktober 1999 kl 21.15 Nytt på nytt

Nytt på nytt (ttv)


NRK1 søndag 17. oktober kl 21.15
Nytt på nytt (4:11)

Sumfunnsengasjerte i nyhetslek

Søndag kveld betyr at Jon Almaas, Anne Kat. Hærland og Knut Nærum er klar med fjerde program i nyhetsgjetteleken \"Nytt på nytt\". Denne gangen er det tidligere politiker og nå informasjonsrådgiver Rune Gerhardsen og forfatter Ari Behn som skal testes i hvor godt de har fulgt med i ukens nyheter.
Rune Gerhardsen har vært politiker i mange år, men bare for et par år siden forlot han denne gjerningen og begynte som informasjonsrådgiver i det relativt nyoppstartede firmaet Geelmuyden & Kiese.
Den tidligere byrådslederen ser ut til å ha funnet seg godt til rette på sin arbeidsplass, og har holdt en nokså lav profil etter ahan sa takk for seg i politikken.
Ari Behn har akkurat gitt ut sin siste bok \"Trist som faen\". Dette er en novellesamling, som har høstet svært god kritikk hos landets kritikere. Han oppnådde blant annet en sekser på terningen i flere aviser.
Behn stakk i sommer nesen fram og ordentlig kritiserte den norske samtidslitteraturen. Han kalte den altfor lite lidenskapelig, og tok et oppgjør med det norske forfattere produserer.
Med en informasjonsrådgiver og en samfunnsengasjert forfatter som tør å ytre sine meninger bør det i alle fall ikke bli stille blant deltakerne, og Anne Kat. Hærland og Knut Nærum bør få god hjelp hos disse to til å finne ut hvilke nyheter programleder Jon Almaas skal fram til.

NRK1 søndag kl 21.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Bilde lagt ut i uke 38 og 39.

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Jon Almaas
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18