Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. desember 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Ung mann i fare

Kim Zambrano (Kim Raver) i ambulansebil sammen med arrestanten Tommy (Warren Blosjo) i
Kim Zambrano (Kim Raver) i ambulansebil sammen med arrestanten Tommy (Warren Blosjo) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Noen tilkaller politiet anonymt, med beskjed om at en mann befinner seg i fare og roper om hjelp.

Bosco og Monroe rykker ut. Da de kommer til stedet, finner de en ung mann ved navn Tommy. Han oppfører seg merkelig, blør, og vil bare komme seg hjem ved egen hjelp. Med politiet vil han ikke ha noe å gjøre.

Et blodspor lenger borte på bakken og Tommys ordflom får det til å koke over for Bosco. Ambulanse blir tilkalt sammen med førstehjelpere og ytterligere politiforsterkninger.

Forsøk på drap
Blant forsterkningene er også Maritza Cruz som forsøker å ta over kommandoen. Og mens politi og ambulansepersonale søker høyt og lavt, utvider etterforskningen seg til noe som ligner på et forsøk på drap.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli patruljerer gatene, og hans nye partner er politikvinnen Sasha Monroe. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: A Call for Help
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse