Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. oktober 2004 kl 19.55 Noen bedre

Kjærlighet i sentrum


Det skal handle mye om kjærlighet i kveldens utgave av "Noen bedre". Vi får bli med på et overraskelsesbryllup i Ørsta og møte to nyforelskede par på til sammen 346 år.

I Ørsta finnes det ei jente som heter Monica som aldri sier nei når venner spør om hjelp. I vår ville tre av hennes venninner gjøre noe for Monica som takk for at hun alltid er så positiv. Tilslutt bestemte de seg for å lage et overraskelsesbryllup for henne. "Halve" bygda ble informert og var med på å planlegge bryllupet. De eneste som ikke ante noe, var Monica og samboeren.

At kjærligheten bare hører ungdommen til, stemmer ikke. I kveld møter du to nyforelskede par på til sammen 346 år, som beviser at kjærligheten varer evig.

Kjærlighet blir det også i musikalsk form når stjørdalsjenta Ann Helen Stamnsve framfører en vakker irsk ballade. Ann Helen både synger og spiller fiolin.

Ellers blir det mye latter når Kåre Åmellem fra Jar, Ivar Lysberg fra Namsos og Anders Tharaldsen fra Oslo spiller opp på sine spesielle instrumenter. Det samme blir det når imitatorene Nicholas Henriksen fra Fredrikstad, Martin Lerstad fra Orkdal og Kurt Magne Johansen fra Karmøy viser fram sine kunster.

Og Philip svikter ikke i kveld heller. Han oppfordrer publikum til allsang og inviterer nye to- og firbeinte gjester.

Om Noen bedre
Noen bedre er Tore Strømøys nye underholdningsserie lørdagskveldene på NRK1. Programlederen har selv utarbeidet idé og konsept, og han satser på å gi det norske folk en festkveld.

Serien byr først og fremst på humor, men den gode historien er også sentral. Det skal handle om dyr, tilfeldighetenes spill, imitasjon, rare kunster, musikalske innslag og et møte med hverdagshelter.

Tore har fått med seg sin egen assistent i programserien. Sju år gamle Philip Staven Mittet fra Trondheim skal hjelpe programlederen med å la andre slippe til med sine historier, talenter og sprell.


Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Tore Strømøy
Prosjektleder: Henning Skjæret
Pressekontakt:Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i nett-tv.


LENKER
  • Les mer