Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. oktober 2005 kl 20.25 Den store klassefesten

Idrettsstjerner det swinger av!

Marit Bjørgen og Bjørn Einar Romøren i Den store klassefesten i kveld. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Marit Bjørgen og Bjørn Einar Romøren i Den store klassefesten i kveld. (Foto: Ole Kaland, NRK)
De er begge mest vant til å ha ski på beina, men i Den store klassefesten må Marit Bjørgen og Bjørn Einar Romøren prøve om danseskoene passer. Utfordringene står i kø for det sporty paret i kveld.

Den store klassefesten står i idrettens tegn. Langrennsløper Marit Bjørgen fra Sør-Trøndelag har med seg klassen sin fra Støren ungdomsskole anno 1996, mens Bærumsgutten Bjørn Einar Romøren har med seg sin skoleklasse fra Østerås ungdomsskole anno 1997.

Tv-seerne er vant til å se Bjørn Einar Romøren i luftige svev – det de fleste ikke vet, er at sjarmtrollet og skihopperen en gang ble swing-mester på ungdomsskolen! I kveld får vi vurdere om han fortsatt har stilen.

Celeber hjelp
Begge våre to toppidrettsutøvere må få hjelp til en av de utfordrende oppgavene Dan Børge Akerø serverer i kveld. Marit Bjørgen får med seg tre landslagsløpere – Vibeke Skofterud, Ella Gjømle, Kine Beate Bjørnås, mens Romøren får hjelp av Sigurd Pettersen, Lars Bystøl og Roar Ljøkelsøy.

Musikalske perler
I denne runden av "Klassefesten" har man ikke bare et husorkester – men også "hussangere". Jorun Erdal og Odd René Andersen får stemningen i taket med sanger fra skoletiden til ukens to gjester.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64