Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. januar 2001 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 20. januar kl 21.30
Med hjartet på rette staden

Mye står på spill

Det er mye som står på spill både for Nick, Blaketon og Greengrass i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\". Det gjelder både penger, karriere og ære.

Både for Nick og politimester Blaketon kan yrkeskarrieren ta en uventet vending. Blaketon blir dypt fortvilet når en forelått omorganisering kan føre til at han blir degradert.

Nick får tilbud om jobb utenfor politiet. Det er den rike, lokale forretningsmannen Arnold Sampson (Stephen Yardley) som tilbyr ham en jobb som sikkerhetsvakt. Men Nick er skeptisk.

Greengrass havner på sykehus på grunn av mistanke om blindtarmbetennelse. Han begynner
å sette pris på sykehusoppholdet, men så slår en forferdelig tanke ham. Han har glemt å poste en kupong fra tippelaget på puben. Forglemmelsen kan føre til at han går glipp av et betydelig pengebeløp.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.30

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 11)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
Greengrass (Bill Maynard) havner på sykehus på grunn av mistanke om blindtarmbetennelse og blir tatt godt vare på av sykepleier Grey (Catherine Carter)