Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 18. januar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Vennskap på prøve

Kelly inviterer psykologilæreren Frank på middag, men kvelden tar en overraskende vending…(Foto: Soutnern Star)
Kelly inviterer psykologilæreren Frank på middag, men kvelden tar en overraskende vending…(Foto: Soutnern Star)
Kelly er tilbake på universitetet, og er svært nervøs for å møte psykologi-læreren Frank. Men når de møtes, overskygger nye sannheter gamle sår. Kelly inviterer Frank på middag som en vennlig gest, men kvelden får en overraskende slutt.

Adams posisjon som "wonder boy" i meglerfirmaet blir truet når Marcus ankommer. Marcus er en oppesen gammel knark fra London-kontoret, og Adam legger opp en ny strategi for å gjøre inntrykk på sjefen. Men det viser seg at Marcus har et ess opp i ermet…

Uken til Nikki starter lovende med et nytt jobbtilbud i sikte, men fordi hun ikke kan skille mellom jobb og arbeid, havner hun igjen på dypt vann.

Christian og Stu hygger seg foran tv-n med øl og den nye flatskjermen, men de hadde ikke regnet med nazister på video. De må møte flere utfordringer før de føler seg klare til å låne "Top Gun".

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for et meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Stretching the Friendship"
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78