Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. september 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Luksus til besvær

Susan (Zoë Wanamaker) og Ben (Robert Lindsay) har store problemer i luksusleiligheten de låner av noen venner. (Foto: BBC)
Susan (Zoë Wanamaker) og Ben (Robert Lindsay) har store problemer i luksusleiligheten de låner av noen venner. (Foto: BBC)
Ben og Susan låner leiligheten til noen venner, og tror de skal leve det gode liv. Han er imponert over alle innretningene i luksusleiligheten, mens hun er mer skeptisk. De skjønner snart ut at moderne livsstil har sine dårlige sider. De finner verken toalettet eller skuffen hvor vennene har lagt instruksjonene.

Når de ikke kan si den riktige setningen, får de heller ikke slukket lyset på soveværelset. Den spennende weekenden er i ferd med å bli et mareritt. Neste dag går både Ben og Susan seg bort i leilighetskomplekset. Ben finner til slutt tilbake til leiligheten, og setter seg ned i sofaen. Alle leilighetene ser imidlertid helt like ut, og Ben har gått inn i feil bolig.

Etter slitsomme 24 timer er det på tide å finne noe mat, men hvordan? Kan Will, butleren i leilighetskomplekset, komme til unnsetning? Eller klarer Ben å ringe etter en pizza? Etter alt de har vært igjennom innser de at muligheten for å sulte absolutt er til stede.

Om serien
Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Kona Susan er både rappkjeftet og temperamentsfull og barna Nick, Janey og Michael sørger for liv og røre på hjemmefronten.

I sesong 5 er Nick flyttet hjemmefra og Janey kommer tilbake fra universitetet med den lille sønnen Kenzo. Yngstemann Michael bor fortsatt hjemme. Abi, som er en slektning av Ben, bor også hjemme hos Harpers. Roger er en kollega av Ben på tannlegekontoret. Han har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "My Family", series 5
Produsert av BBC
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey), Siobhan Hayes (Abi), Gabriel Thomson (Michael) og Kieron Self (Roger)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78