Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 28. juni 2001 kl 20.55 Kalde føtter

Labert sexliv

. Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) får problemer med sexlivet.
. Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) får problemer med sexlivet.
Problemer med sexlivet brer seg som en epidemi blant de tre parene i den britiske serien "Kalde føtter". Det begynner med at David frykter at han er impotent fordi han ikke lenger blir tent på Karen. Han søker råd hos Adam, som forelegger problemet i generelle vendinger for Pete. Pete tror at Adam er for flau til å innrømme at han snakker om seg selv.

Dette forteller Pete til sin kone Jenny, som bringer "nyheten" om Adam og Rachels vanskeligheter videre til Karen. Snart får Adam og Rachel vite at alle vennene tror de sliter med sexproblemer. Det fører til at de blir helt paranoide og kaster seg ut i de mest krampaktige anstrengelser for å forbedre innsatsen i sengen.

Samtidig oppdager Pete at sexlivet ikke lenger er det samme etter at Jenny fikk barn...

Om serien
"Kalde føtter" er en britisk serie som byr på en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser. I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse

De tre parene befinner seg på hver sitt stadium i forholdet: Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt) er i begynnelsen av forholdet og har vanskelig for å gi avkall på singellivets privilegier, Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) er akkurat blitt foreldre, mens Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) er i ferd med å ta livet av hverandre etter flere års ekteskap.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen
Regi: Declan Lowney
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51

Bilder
1. Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) får problemer med sexlivet.

2. Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt) får problemer med sexlivet.

3. Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) får problemer med sexlivet.