Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. mars 1999 kl 17.25 Ung@

Ung@ (ttv)


NRK1 torsdag 18. mars kl 17.25
Ung@

Surfing på Baywatch- stranden

I kveldens Ung@ skal vi surfe på bølgene på Malibu Beach i det solfylte California, besøke to par eneggede tvillinger i Trøndelag og være med på Ungdommens kulturmønstring i Rogaland.
Hvordan er det å vokse opp som enegget tvilling - å ha en bror eller søster som er like gammel, lik av utseende, i det hele tatt veldig lik en selv?
Ung@ oppsøkte tvillingbrødrene Torbjørn og Agnar Reitan (14) fra Stjørdal og tvillingsøstrene Liv Mariann og Gunn Viviann H. Dybvik (13) fra Klæbu og spurte: Hva syns du egentlig om tvillingbroren/søsteren din?
Surfs Up!
USA-reportasjen denne gangen er Surfs Up! fra Malibu Beach i California. Los Angeles og California er kjent for sine vakre strender og fine forhold for surfing. Ung@ oppsøkte surferne på en av verdens mest kjente surfestrender, Malibu Beach. Malibu er også en av tre stender som brukes i tv-serien Baywatch.

Ung@ i vest
Ung@ har to reportasjer fra Rogaland denne gangen. Vi skal på fylkesmønstring i ungdommens kulturmønstring på Sola og møte to av deltakerne. Andreas Granli (16) deltok med egenkomponert musikk som produseres og fremføres ved hjelp av datamaskinen. Ina Bore Steinnes (14) tegner og designer klær og stilte på kulturmønstringa med eget moteshow!
Det blir også et besøk på Gosen ungdomsskole i Stavanger hvor 9. og 10. klasse hvert år lager revy som valgfag. Gosen-revyen er et resultat av en formidabel innsats fra elevenes side og årets utgave heter \"Verdikollisjonen\"! Av innholdet kan vi røpe at en viss president dukker opp - med sigar...
Programledere er Akhtar Issak og Marit Olafsen.
NRK1 torsdag kl 17.25

Bilde (via Scanpix, Data-tv/Internett)
I kveldens Ung@ skal vi til Malibu Beach som tiltrekker seg surfere fra hele verden. (Foto: Midt Norsk Media)

Ungdomsprogram fra NRK Sør-Trøndelag
Programledere: Akhtar Issak og Marit Olafsen
Prosjektleder: Jan Ottar Bjørkelund
Pressekontakt: Anne- Marie Astad, tlf 23 04 98 41