Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 16. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 tirsdag 16. mars kl 16.00
Dream team (16:64)

Fortsatt flau
Lucy (Kate Farrah) er fortsatt flau over sin radioreportasje om at Harry Redknapp skulle bli Harchester Uniteds nye manager. Men så forteller Michael Jacobs (David Hunt), klubbens styreformann, at Lucy faktisk var på sporet men ødela forhandlingene.
Jacobs har all grunn til å være sur på Lucy, men gir henne likevel kreditt for god journalistisk teft. Lucy er fortvilet. Hadde hun bare ventet litt med å sprekke nyheten hadde Harchester fått den aller beste manageren.
Den nye manageren, Ian Coates, vil ikke bestemme seg for hva han skal gjøre med Seans (Daymon Britton) fotballkarriere før enn skaden er leget. Seans bror Dean (Darren Morfitt) får derimot en proffkontrakt og sprekker nyheten til Lu cy når de er på visningsrunde for å skaffe seg en leilighet sammen.

Om serien
I denne britiske dramaserien følger vi de målbevisste gutta i Harchester United fotballklubb på og utenfor banen. Gjennom tøff trening og harde kamper kjemper de for å bli \"Dream Team\" i FA Premier League.
Det britiske selskapet SKY1 satset stort på \"Dream Team\". Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45.
Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England, spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.
NRK1 tirsdag kl 16.00

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 (1997)
Regi: Alister Halum
I hovedrollene: Ron Aktkinson, Bill Fellows, Clinton Kenyon, Kate Farrah, Darren Morfitt, Sam Loggin, Michel Legge, John Salthouse
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56