Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 4. oktober 2009 kl 18.00 Boxer

Splitter ny dramaserie for barn

Marie J. D. Wolf som Selma sammen med hunden Bulle. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Marie J. D. Wolf som Selma sammen med hunden Bulle. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Selma har utrolig lyst på hund, men hun får ikke lov av mor og far. Ute i skogen finner hun boxeren Bulle som har satt seg fast i en rot. Hun smugler hunden med seg hjem på rommet uten at foreldrene oppdager det. For jenta vil at Bulle skal bli hennes! Men hvem er det egentlig som eier den?

"Boxer" er en dramaserie i tre deler som har premiere i dag på NRK1 og NRK Super. Serien er en historie om å ønske seg noe så mye at du glemmer alt annet, og om hvor vanskelig det er å skjule en hemmelighet som veier 40 kilo, bæsjer i trappa, spiser 16 pølser i slengen og må luftes flere ganger om dagen.

Samarbeidsprosjekt
Marie J. D. Wolf spiller Selma, Jacob A. Rønningen er nabogutten Trym og Andreas Cappelen ("Monstertorsdag", "Fritt vilt II", "Luftas helter") har rollen som far. Men den bokstavelig talt største stjernen, er boxeren Bulle på 4o kilo!

Serien er et nordisk samarbeidsprosjekt og skal vises i alle de nordiske landene.

Kristin Skogheim ("Melonas", "Pitbullterje", "Skogheims") har skrevet manus, og Thale Persen har regissert.

Musikken
Musikken er spesialskrevet av Ginge, en av de mest kjente og brukte filmmusikk- komponistene vi har i Norge. Og det kan virkelig høres - det er et snev av Hollywood over lydbildet.

Ginge har bl.a. laget musikken til "Varg Veum – Din til døden", "Mars og Venus", "Den brysomme mannen", "Uro" og "Tommys Inferno".

Nordisk samarbeidsprosjekt
Med Marie J. D. Wolf, Jacob A. Rønningen, Ruben (hund), Andreas Cappelen, Silje Marie Korsnes, Gunvor Basberg, Thomas Felberg, Mona Halvorsen.
Regi: Thale Persen
Manus: Kristin Skogheim
Ønsker du mer informasjon eller intervju med medvirkende, ta kontakt med Lis Petersen,98 26 57 52,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no