Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 21. oktober 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Will – endelig fri!

Rex og Alex har et intenst forhold (Foto: Southern Star)
Rex og Alex har et intenst forhold (Foto: Southern Star)
Will sliter med traumer etter Sams død, og tror han er udødelig på jobben. En betongstang holdt nesten på å drepe ham. Han treffer også en ny jente, Julie, men alle er likevel bekymret for Will, særlig Miranda. Men Will føler seg friere enn på lenge. Alex har et intenst forhold til Rex.

Alex er litt urolig over kjærestens særheter. Han fører matematiske beregninger over hvor mye müsli han skal ta om morgenen for å holde magen i orden. Dessuten forundrer det henne at han får ereksjon nøyaktig klokka 14.45 hver ettermiddag.

Kelly vil gjerne utvikle seg og lære mer. Jobben på Fu Bar er enkel, og hun vil gjerne ha noe å strekke seg etter. Hun prøver å si opp, men Simon får henne fra det hver gang. Miranda treffer Will i et selskap, men blir skuffet når hun ser at han bare har øye for Julie.

Richie må vokse brystet i forbindelse med rollen i tv-såpen. Det ender med at han får fjernet alt hår på kroppen, både bak og foran.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan); Claudia Karvan (Alex), Deboarh Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Netheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83