Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. september 1999 kl 22.30 Ruby i møte med ...: Jerry Springer show

Ruby i møte med ...: Jerry Springer show


NRK1 fredag 3. september kl 22.30
Ruby i møte med...(1:4)

Ruby Wax hos gale Jerry Springer

NRK Underholdningsavdelingen har sikret seg en rekke programmer med den berømte intervjueren Ruby Wax og første ofre ut er deltagerne i programmet alle hater og elsker, \"The Jerry Springer Show\".

Ruby Wax har fått lov til å bli med på et Jerry Springer Show og gasser seg i alt som skjer både foran og bak kamera. Kveldens Jerry-show handler om kvinner som bedrar og lyver for sine menn og som nå, på direkten, skal røpe sin hemmelighet. Her møter vi to transvestitter som har holdt skjult for sine kjærester at de egentlig er menn. Pornojenta Alexa har en annen hemmelighet - hun har bedratt sin mannlige samboer med en kvinne i lang tid. Og denne kvinnen vet ikke at Alexa er forlovet med en mann. Det er duket for slåsskamper og Ruby står midt oppi det. Klarer Ruby å skape forsoning mellom partene etter sending? Hva sier publikum som blant annet består av 150-kilos damer med bart? Spenningen er til å ta og føle på og krydderet er Rubys saftige kommentarer til alt som skjer.

Om Ruby Wax
Ruby Wax, som er amerikansk, men bosatt i England, er utdannet skuespiller fra \"The Royal Scottish Academy of Music and Drama\" og arbeidet som skuespiller i England og USA før hun ble kjent talk-show stjerne. Hun har skrevet manus for serien \"Absolutely Fabulous\", som har vært vist på NRK. Ruby Wax bor i London, England med ektemann og tre barn.

NRK1 fredag kl 22.30

Bilde (via Scanpix/Internett)
Elleville Ruby Wax overtalte Jerry Springer til å la henne lage program om skandale-programmet hans, \"The Jerry Springer Show\".

Produsert av BBC
Innkjøpt av NRK Underholdningsavdelingen, Niels Bierge

Pressekontakt Fjernsynets info.avd.: Anne Bekkevold, 23 04 89 56