Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 10. desember 2001 kl 20.55 Niern: Niern: Striptease

Sex, politikk, penger, hevn og mord

Demi Moore i rollen som toppløsdanseren Erin Grant (Foto: Warner Bros)
Demi Moore i rollen som toppløsdanseren Erin Grant (Foto: Warner Bros)
Demi Moore har rollen som Erin Grant, den tidligere FBI-sekretæren som hver kveld danser toppløs i klubben Eager Beaver i Fort Lauderdale for å tjene nok penger til å få foreldreretten til sin sjuårige datter. Klubben blir besøkt av flere tvilsomme personer, blant andre David Dilbeck, en noe pervers kongressmann som har et godt øye til Erin.

Men Dilbeck (Burt Reynolds) er ikke den eneste som er forelsket i den toppløse danseren i Eager Beaver. Stamgjesten Jerry Killian (William Hill) er glad i Erin, og setter i gang en utpressing av Dilbeck for å hjelpe Erin økonomisk, med tanke på rettsaken. Men Killian blir snart funnet myrdet. Det er detektiven Al Garcia (Armand Assante) som finner liket flytende i sjøen.

Intrigene står i kø når flere personer fra livets skyggeside dukker opp i filmen: Shad (Ving Rhames), Eager Beavers truende utkaster, har egne, intrikate utpressingsplaner og Darrell (Robert Patrick), Erins psykopatiske eks-mann, er en småkriminell kjeltring som lever av å selge rullestoler, stjålet fra sykehus og pleiehjem.

Amerikansk spillefilm fra 1998
Originaltittel: ”Striptease”
Regi: Andrew Bergman
I rollene: Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante, Ving Rhames og Robert Patrick
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilde
Demi Moore i rollen som toppløsdanseren Erin Grant (Foto: Warner Bros)