Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 18. november 2013 kl 19.45 Puls

Puls høsten 2013


Hva gjør du når barnet ditt gråter utrøstelig i timevis? Dette spørsmålet stiller Helene Sandvig i sesongens første Puls. Helseprogrammet har ellers mye nytt å by på denne sesongen.

I tillegg til sterke historier vil Puls denne høsten ha to nye elementer: I et helt hvitt rom forteller folk om det det ikke er så lett å snakke om.

Dessuten har programleder Helene Sandvig fått ny makker: Truls Pedersen som tester treningsformer. Han synes mye er kjedelig, og prøver å finne små knep som kan gjøre selv den seigeste joggeturen litt gøyere.

Han skal komme seg helskinnet gjennom skogsstien på sykkel, og han sjekker hva som skal til for å bli som de tøffeste av de tøffe.

Tema
Er du alkoholiker eller liker du bare alkohol? Hvorfor synes vi det er så rart at menn sitter når de tisser? Eller at noen ikke vil ha barn?

Dette er spørsmål som stilles i løpet av høsten. I tillegg får vi se at hunder kan brukes for å få barn til å knekke lesekoden, og Puls viser en ny synsbehandling som i beste fall kan gjøre at mange pasienter kan slippe å miste synet.

#nrkpuls
Når blir du glad av å være i aktivitet? Legg til #nrkpuls på treningsglede-bildet ditt på Instagram, så får kanskje du bildet ditt vist i Puls.

I kveld
Programleder Helene Sandvig følger en studie som skal finne ut om akupunktur virkelig fungerer på spedbarnskolikk. Alternativ medisin på barn er omstridt, og i Stavanger har det spisset seg ekstra til.

Truls Pedersen prøver å få trening til å bli morsommere. Han synes det er kjedelig å sykle langs landeveien, så han tester stisykling og ser om han kan komme seg helskinnet ned en bratt bakke, hoppe over en stubbe og snu nitti grader i et stikryss. I tillegg trekker to menn ned buksene og innrømmer: Vi sitter når vi tisser.


Produsert av NRK 2013
Programleder: Helene Sandvig og Truls Pedersen
Presseansvarlig: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf: 23 04 70 00