Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 1. juni 2003 kl 20.10 Pilot guides spesial: De beste strendene

Beachniks

Megan McCormick og de andre i
Megan McCormick og de andre i "Pilot guides spesial" tar oss med til verdens beste strender. (Foto: Pilot Film and TV Productions)
Er du en beachnik, en som er i sitt rette element der hvor hav møter kyst? Følg med Pilot guides-folkene i et spesialprogram om verdens beste strender.

Dette spesialprogrammet legger guidene opp etter kalenderen, med tips om hvilken måned i året som er best for besøk til drømmestrendene i Karibia, Europa, Afrika, Asia, Mikronesia og Australia.

Fra Jericoacoara til Varkala
Justine Shapiro, Megan McCormick og de andre guidene bader, surfer, stuper og til og med overnatter på noen av verdens beste strender.

Underveis besøker de blant annet Jericoacoara i Brasil, Solomon-øyene i Mikronesia, Byron Bay i Australia og Varkala i India.

Om serien
I denne omgangen av Pilot guides bærer det ut på spesialoppdrag med Ian Wright, Justine Shapiro, Megan McCormick, Estelle Bingham, Jonathan Atherton, Neil Gibbson, Eils Nevitt, Holly Morris og Shilpa Matha.

De reiser verden rundt og tar hver uke for seg et nytt tema som appellerer til den nysgjerrige og eventyrlystne. Temaene er handel, stammefolk, innvielsesritualer, åndelige ”reiser”, sportsdykking, god og dårlig mat, menneskehetens eldste historie og verdens største festivaler.

Innkjøpt engelsk serie
Originaltittel: Pilot Guides
Produksjon: Pilot Film and TV Productions
For mer informasjon:
www.pilotguides.com
www.pilot.co.uk/Pilot_Guides.html
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Hjemmeside 1 
  • Hjemmeside 2