Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. november 2010 kl 20.00 Beat for beat

Spøkefugler mot sangfugler


Vil de to komikerne Anders Bye og Jon Niklas Rønning seire over de tre sangfuglene Gunhild Bonden, Tone Heidi Borhaug og Tonje Vågen Aase i kveldens program?

Bye & Rønning karakteriseres som en av de morsomste humorduoene i landet, og er spesielt gode på parodier og musikalske sketsjer. De har hatt suksess med eget tv-show og flere kritikerroste forestillinger, og vunnet flere komipriser for sitt virke. Nå for tiden spiller de det bejublede showet "Bye & Rønning redder verde"n på Latter i Oslo, og i løpet av våren tar de med seg forestillingen nord for Sinsenkrysset. I kveld er de både musikalske og morsomme i Beat for beat.

Partytrio
Gunhild Bonden har vært med i Beat for beat tre ganger tidligere. Hun synger så bra at hun nå blir invitert tilbake for fjerde gang, denne gangen sammen med sine medvokalister i det populære partybandet Polyester. De to andre sangfuglene heter Tonje Våge Aase og Tone Heidi Borhaug.

Tonje og Tone har koret for mange artister, men kanskje mest for Jahn Teigen. Gunhild har lang fartstid som profesjonell vokalist, og holder på med soloprosjekter i tillegg til diverse band, kor og andre konstellasjoner. Gunhild, eller Gil som hun gjerne kalles, sang hiten "Shine" fra filmen "Ulvesommer". I disse dager er hun i studio og jobber med egne låter.

Gjør deg klar for en kveld med humor og vakker sang!

Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Stig Karlsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen , tlf 911 64 716
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900, Publikumssevice