Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 21. oktober 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Politi og prostitusjon

Sammen er de sterke – mannskapet i „Den tredje vakten
Sammen er de sterke – mannskapet i „Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnen Yokas og kollegaen Bosco er godt koordinerte og samboere privat, likevel begår de en utrolig tabbe på en patruljerunde i New York City.

Prostitusjonsmiljøet på gateplan er et problem i New York, slik det er i så mange storbyer. Mens Yokas og Bosco rydder gaten for prostituerte, feilbedømmer de hva som foregår i en parkert bil.

Tilsynelatende frivillig
Den unge kvinnen Shaquana Golden og en anonym mann har åpenbart sex sammen i bilen, og politiet oppfatter det som om det skjer på frivillig basis. Senere blir Yokas og Bosco anklaget av Golden for å ha ignorert at hun ble overfalt av en mann og truet til ufrivillig sex.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse