Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 11. oktober 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)


NRK1 onsdag 10. oktober kl 20.00
Kokkekamp (2:8)

Matskribenter med egen meny

Nina Bugge Øyen og Eva Mølseter er konkurrenter i kveld. Begge jobber daglig med forbrukerstoff om mat, og med kokkene Harald Osa og Frode Aga ved sin side er spennende retter fullt mulig å komponere og lage.

Nina Bugge Øyen skriver om mat i Norges største avis, VG, mens Eva Mølseter er matskribent i landets største ukeblad, Hjemmet. Mølseter har jobbet i Hjemmet i 15 år med matsider, og før den tid var hun 12 år i Aftenposten.

Det betyr at det er to voksne damer med mye kunnskap om mat og ernæring som møtes til kokkekamp, og med deres erfaring blir det nok flere både delikate og spennende retter som blir tryllet fram i kveldens program.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og de har fått et tak på rundt hundrelappen. Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel himself, driver restaurant Magma i Oslo.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 22.9.99

Egenprodusert underholdning
Programleder: Brita Garden
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

Bilder
1. Mye grønt og friskt i fatene hos Frode Aga og Nina Bugge Øyen. (Foto: Bengt Wilson)

2. Poteter og frukt preger rettene hos Harald Osa og Eva Mølseter. (Foto: Bengt Wilson)