Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 4. juli 2010 kl 21.40 Anne-Kat. ser på tv

Nyheter og aktualitet

Anne-Kat. Hærland tar nyheter og aktualitet på alvor. (Foto: Rubicon)
Anne-Kat. Hærland tar nyheter og aktualitet på alvor. (Foto: Rubicon)
I kveld blir det alvor og en dose saklighet i "Anne-Kat. ser på tv". I en verden av lettvintheter, papp og glitter finnes det fortsatt noen programmer som forsøker å oppføre seg ordentlig – nemlig nyhets- og aktualitetsprogrammene.

Anne-Kat. Hærland mener at en god tv-kveld skal være lik et næringsrikt måltid som gir deg både det du vil ha, og det du trenger. I en slik sammenheng er "nyheter og aktualitet" uten tvil grønnsakene på asjetten. Og som grønnsakene, er tv-personlighetene som fronter denne typen programmer også litt kjedelige, litt for skikkelige og har et klart behov for å piffes opp, ifølge programlederen.

Anne-Kat. gir deg et innblikk i aktualitetsprogramledernes likheter og ulikheter.

I kveld skal vi også bli presentert for "NRKs karrierestige". Her skildres ferden til topps på tv-himmelen, og også den ubarmhjertige nedturen...

Anne-Kat. avslører også hvem det er som har TV2s aller viktigste jobb.

Om serien
To år etter at hun forlot fredagssuksessen "Nytt på nytt", er komikeren Anne-Kat. Hærland tilbake på skjermen, denne gangen skal hun med argusøyne se på den norske tv-historien. Intet tv-øyeblikk er for lite, og intet er for stort. Hun har virkelig fråtset i alle de norske tv-kanalenes arkiver – på jakt etter pinligheter, feilskjær, bommerter, eller bare rett og slett ting hun selv syns er morsomt. De havner alle under Anne Kat.s skarpe lupe; tv-journalistene, stjernene, publikummet, showene og ikke minst alle de energiske programlederne titteboksen har fremfostret gjennom tidene.

Med en sunn skepsis til en tidvis fjollete verden av tv-programmer vil hun forsøke å hjelpe deg til å se på tv på en ny måte – det vil si sin måte!

"Anne Kat ser på tv" på en måte kanskje flere burde gjøre …

Programmet er sendt tidligere

Norsk humorserie 2009
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Geir Sindre Breivik
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice/815 65 900