Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. juli 2009 kl 19.55 Borettslaget

Narvestad på sjekker´n

Robert Stoltenberg spiller til sammen 11 roller i serien
Robert Stoltenberg spiller til sammen 11 roller i serien "Borettslaget". (NRK-foto: Ole Kaland)
Narvestad gir ikke opp sine forsøk på å finne en livsledsager. Han er nå gått til det skrittet å ringe gamle klassevenninner for å se om det er noe håp blant dem.

Til slutt får han avtalt et stevnemøte med barndomsvenninnen Solveig, men møtet som så ut til å gå helt fint, kjølner betraktelig når det viser seg at også hun er borettslagsformann. Oppgitt over nok en mislykket date, bestemmer han seg for å sjekke statusen blant beboerne i Tertitten. Kanskje er det noen potensielle single damer der?

Finske Piirka er nok en gang utplassert av Aetat. Denne gangen skal han prøve lykken som vindusvasker. Først ut er vinduene i et reklamebyrå der Piirka helt tilfeldig blir blandet inn i et kreativt møte. Og det viser seg utrolig nok at byråets kunde stiller seg positiv til hans radikale ideer!

I forrige episode så vi at Trude ble oppdaget av motefotograf Marcel Lelienhof, og Yngve og Trude er invitert på fotosession der selveste Mia Gundersen kommer innom. Fotograferingen blir som vi skal få se, en stor suksess.

Alis drøm om blomsterbutikk har gått i oppfyllelse, og med beliggenhet på selveste Oslos vestkant kommer det stadig fasjonable kunder innom. Faren Kuram derimot sliter. Ikke nok med at hans frigjorte niese fra London, Lahno, er på besøk; gifteplanene for Fatima går fortsatt ikke i oppfyllelse. Når han i tillegg får vite at Ali har åpnet blomsterbutikk, raser verden sammen.

Linda er snart klar for avreise til København på besøk til sønnen. Tommy er i Ruths forvaring, og vi følger Linda på en svært opplevelsesrik tur med danskebåten.

NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg
Regi: Vibeke Ringen, 92 42 22 22
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12/90 08 32 75
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41