Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 16. februar 2004 kl 22.30 Store Studio

Mer å by på

Erik Faber synger live i Store Studio i kveld.
Erik Faber synger live i Store Studio i kveld.
Erik Faber er dritt lei av at folk henger seg opp i at han har vært fotomodell. I kveldens Store Studio viser han at han har mer å by på enn et pent ytre. Anne og Per får også besøk av hun som kanskje har skrevet Norges beste kjærlighetsroman.

Erik Faber fra Kristiansand er ute med sin andre plate "Century". I kveld spiller han live i Store Studio.

Kjærlighet og kunstnernavn
Edy Poppy er 28 år gammel, bor i London og har kanskje skrevet Norges beste kjærlighetsroman. I hvert fall har hun vunnet Gyldendals kjærlighetskonkurranse med boka "Anatomi. Monotoni", en fortelling fra bohemmiljøet i London.

Fortellingen ble beskrevet som både erotisk og obskøn av en begeistret jury. Store Studio har lurt Edy hjem til gamlelandet for å snakke om forventningspress, kjærlighetshistorier og om forfattere med artistnavn. Edy heter nemlig egentlig Ragnhild.

Kul kastratsang
Som popfaglig ansvarlig i Store Studio har Per Sundnes møtt det britiske bandet The Darkness, som har stor suksess med å bringe kastratsangen inn i rocken igjen.
Unguttene leverer pompøs og glorete symforock med stor entusiasme og muligens også en smule ironi. The Darkness er nominert til fire Brit-awards som deles ut i morgen

Om Store Studio
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil Store Studio sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio