Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. september 2005 kl 00.05 Elton John: Live at Radio City Music Hall

Popmesteren live fra New York

I kveld kan du se hele konserten med Elton John som ble sendt i april på NRK1.
I kveld kan du se hele konserten med Elton John som ble sendt i april på NRK1.
Han er slått til sir av dronning Elizabeth, han har vunnet priser i hopetall og er en legendarisk hit-lager og popartist. Elton John byr i kveld på sine aller største hits, fremført fra Radio City Music Hall i New York.

29. april i år viste NRK en redigert versjon av denne konserten, mens den nitti minutter lange konserten sendes i sin helhet i kveld.

Det er ikke mange andre artister som kan skryte av at de har holdt koken på hitlistene i flere tiår, men Elton John kan. Han er pianomannen med silkestemmen som virkelig har evnen til å forføre publikum, og han er en briljant entertainer.

I kveldens livekonsert får vi se Elton John akkompagnert av ikke mindre enn to symfoniorkestre og et kor foran et fullsatt Radio City Music Hall. Både orkestrene og koret har studentmedlemmer fra velrenommerte Royal Academy of Music i London og Julliard School i NY. Selv har Elton John studert på The Royal Academy i London. Han mener at hans utdannelse der har en stor del av æren for hans suksess som artist.

Her er noe av det han presenterer i kveld: Your Song, Dont Let the Sun Go down on Me, Believe, Philadelphia Freedom, Sorry Seems to Be the Hardest Word, Tiny Dancer og Border Song.

Innkjøpt underholdning
Produsert av : BRAVO Television Network
Prosjektleder NRK: Niels Bierge
Pressekontakt: e>1, tlf 23 04 86 96/995 39 252