Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. juni 2004 kl 18.30 Johnny og Johanna

Forsoning?

I kveld møter vi Johnny (Nikolai Djupesland), Line (Ines Prange), Eddie (Stig Henrik Hoff) og Johanna (Maiken Kolle Riskild) for siste gang før sommeren. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld møter vi Johnny (Nikolai Djupesland), Line (Ines Prange), Eddie (Stig Henrik Hoff) og Johanna (Maiken Kolle Riskild) for siste gang før sommeren. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny og Mette flørter åpenlyst, til Rekas store fortvilelse. Likevel har Johanna bestemt seg for å gi Mette en sjanse, slik at Johnny skal like henne igjen. Hun og Reka inviterer Mette, Johnny og Konrad med på klubben der Katrine skal ha konsert. Men kvelden blir ikke helt som hun hadde tenkt.

I vårens siste episode av "Johnny og Johanna" gjør Johanna sitt beste for å bli venner med Johnny igjen. Derfor må hun bli venninne med Mette. Men er Mette like villig til å begrave stridsøksen?

Om serien
"Johnny og Johanna" er en ny dramaserie for unge i tolv deler, produsert av Barne- og ungdomsavdelingen i NRK. Serien tar oss med inn i den nye familien til Johnny og Johanna.

Johanna blir glad og tror hun får en storebror da Johnny og faren hans Eddie flytter inn hos henne og moren Line. Men Johnny er ikke like begeistret, og det blir ikke bedre da han havner i den beryktede B-klassen på den nye barneskolen.

Nikolai Djupesland som spiller Johnny, er et nytt fjes på skjermen, mens Maiken Kolle Riskild (Johanna) allerede har lang erfaring som barnespøkelset i Barne-tv-serien "Uhu!". I rollen som Johannas mor Line finner vi Ines Prange, mens Stig Henrik Hoff spiller Eddie, Johnnys far. Prosjektleder Birgitte Iuel har tidligere blant annet jobbet med NRKs populære julekalender "Jul på Månetoppen".

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Nikolai Djupesland, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard
Pressekontakt:Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252