Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. februar 2005 kl 22.45 God morgen, Miami

Det glade budskap

Jake (Mark Feuerstein) og Dylan (Ashley Williams) i
Jake (Mark Feuerstein) og Dylan (Ashley Williams) i "God morgen, Miami". (Foto: Warner Bros.)
Ved en misforståelse blir staben i USAs minst sette frokost-tv-program "Good morning, Miami" rusmiddeltestet. Samboerne Jake og Dylan får seg en overraskelse.

Det viser seg at Dylan er gravid, men hun mottar beskjeden med blandede følelser. Jake blir overrasket og forteller seg selv at nå må han fri.

Men før Jake kommer så langt, finner Dylan ut at testen er feilaktig.

Franks nye venninne
I kaffebaren på hjørnet blir tv-sjefen Frank venn med en gammel dame som påstår hun er kunstner. Hans assistent Penny advarer mot damen, som hun mener er en bedrager. Men snart har også Penny latt seg sjarmere av Franks nye venninne.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig "God morgen, Miami".

Produsenten heter Jake Silver og blir forelsket i og samboer med showets søte frisør, Dylan Messinger. Men hvor lenge vil forholdet vare? Lenge tydeligvis – Dylan er nå forfremmet til reporter i programmet.

Med på kjøpet får Jake en svært tidskrevende stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Amerikansk komiserie (2003)
Originaltittel: Good morning, Miami (sesong 2)
Kveldens episode: A Simple Plan
Med: Mark Feuerstein, Ashley Williams, Jere Burns, Matt Letscher og Constance Zimmer
Produsert av: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57