Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 3. oktober 2006 kl 22.35 Usett: Hilsen Norge

Hovedsakelig humor

Usett: Ingrid gruer seg voldsomt til hjemmeeksamen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Usett: Ingrid gruer seg voldsomt til hjemmeeksamen. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Hilsen Norge byr på et program med mange humorinnslag, samt en historie om en gutt som vil bli munk.

"Bollywood" er en benevnelse på den typiske fortellerstilen i indisk film, med mye sang, dans, kjærlighet og vold. Lett å parodiere, med andre ord. Det har Rupinder gjort i sitt innslag. Glen Erland er mer jordnær i sitt forsøk som stuntreporter på Kløfta, mens Jonas byr på en fornyelse av den klassiske legesketsjen.

Marit vil veldig gjerne at sønnen hennes skal synes hun er tøff. Hun utsetter seg derfor for sin største skrekk, berg og dalbaner.

Tibet kaller
Marius har en uvanlig drøm. Han vil veldig gjerne tilbringe et år som munk i et kloster i Tibet. Det synes ikke faren hans er noen god idé. I hovedhistorien inviterer Marius faren med på fisketur for å snakke om saken.

Dessuten blir det gjensyn med Ingrid fra det første programmet. Hun gruer seg fælt til hjemmeeksamen. Er hun en god student?

Om Usett
"Hilsen Norge" utgjør de seks første programmene i denne høstens "Usett"-serie. "Usett" er NRKs flate for ny og eksperimentell humor og underholdning. Her er det rom for nye talenter, nye prosjekter, løse ideer og originale innfall. I høstens "Usett" blir det både nye fjes og velkjente fjes i nye roller.

"Hilsen Norge" er fjernsyn for, av og med publikum. NRK er tilrettelegger og kringkaster, men alt innholdet er kommet fra såkalt vanlige folk. Hva nå det skal betyr, for her er det stor spennvidde i tematikk og vinkling. Ikke alle de innsendte bidragene kan komme på skjermen. I stedet kan man laste dem opp på "Hilsen Norge"s nettsider, der samtlige klipp er tilgjengelige. Adressen er www.nrk.no/hilsennorge

Norsk underholdningsserie fra NRK Underholdning (2006)
Prosjektleder: Nina Nordbø
Produsenter: Anne Wisløff, Espen Torkildsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, tlf: 23 04 78 53 / 92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no