Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 14. oktober 2004 kl 21.05 Filmplaneten

Monstertorsdag

Mikal Olsen Lerøen presenterer Monstertorsdag. (Foto: Haagen Guttu, NRK)
Mikal Olsen Lerøen presenterer Monstertorsdag. (Foto: Haagen Guttu, NRK)
Filmplaneten byr på et gjensyn med programmet tilegnet den norske filmen Monstertorsdag. Anledningen er naturligvis samme films premiere fredag 15. oktober.

Det er gjengen bak suksessen Mongoland som har laget Monstertorsdag. Regissør Arild Østin Osmundsen, produsent Ingrid Festøy Ottesen og manusforfatter Gro Elin Hjelle har nok en gang forankret historien på sørvest-landet. I hovedrollene møter vi Vegard Hoel, Andreas Cappelen, Silje Salomonsen, Kim Bodnia og Iben Hjejle.

Programleder Mikal Olsen Lerøen trekker linjer fra Mongoland til Monstertorsdag, og vi treffer blant andre danskene Kim Bodnia og Iben Hjejle, samt resten av ensemblet.

Om serien
Filmplaneten er programmet for alle som er interessert i film og filmstjerner. Programleder Mikal Olsen Lerøen er uhelbredelig filmentusiast som tar seerne med på de viktigste filmfestivalene, orienterer om hva som skjer, presenterer nyheter, intervjuer store og små stjerner og gir eksklusive sniktitter på kommende filmer. Denne sesongen blir det blant annet to programmer om Woody Allen, en Monstertorsdag-spesial, program om musikaler og et program om skrekkfilmer.

Egenprodusert filmprogram fra NRK Kultur (2004)
Programleder: Mikal Olsen Lerøen
Prosjektleder: Jo Raknes
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup, tlf 23 04 98 41/92 01 55 79,