Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. mars 2002 kl 19.55 TVT

To sangfugler i studio

Ole Paus, Trond-Viggo og Silje Nergaard i TVT. (NRK-foto: Ole Kaland)
Ole Paus, Trond-Viggo og Silje Nergaard i TVT. (NRK-foto: Ole Kaland)
Kveldens gjester i TVT er sangfuglene Silje Nergaard og Ole Paus. Tema er tidsklemma vi alle lever i, og her har begge de to artistene sine meninger. I Topaz er Ellen (Marit Voldsæter) skikkelig sur på Terje (Trond-Viggo Torgersen), til tross for at Lilly Blossom (Trond-Viggo Torgersen) har skrevet nye og gode sangtekster til Ellen og Terjes danseband.

Silje Nergaard har hatt stor suksess de siste årene. Med albumet ”Port of Call” solgte hun til gull. Hennes siste plate, "At First Light", har høstet strålende kritikker, og hun ble nominert til Spellemannpris i klassen Jazz. Silje fikk ingen Spellemannpris denne gangen, men har likevel vunnet nordmenns hjerte med sine egenkomponerte sanger og flotte stemme.

Musiker, tekstforfatter, forfatter og foredragsholder. Tankevekkende, nøyaktig og vanskelig å målbinde - Ole Paus er alltid i vinden, og multikunstneren er kjent for sine bramfrie uttalelser. Med sine ca. 30 plateutgivelser har han eksistert i vår bevissthet i mer enn 25 år. Takket være sin spennvidde har han en like stor lytterskare blant sine motstandere som blant sine tilhengere; fra den råeste og muntreste satire til vare og medmenneskelige bekjennelser.

Ylvis-brødrene er klare med flere nylagede sketsjer.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Trond-Viggo Torgersen
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956

Bilde
1.Ole Paus, Trond-Viggo og Silje Nergaard i TVT. (NRK-foto: Ole Kaland)
2.Ole Paus og Silje Nergaard har fått tema ”tidsklemme” å snakke om i TVT. (NRK-foto: Ole Kaland)