Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. juni 2010 kl 22.30 Nurse Jackie

"Uheldige" episoder


Kevin har bestemt seg for å kjøpe ny giftering til Jackie etter den "uheldige" episoden der Jackie knuste sin egen finger for å fjerne beviset på at hun er gift.

Pilletriller Eddie skal erstattes av et datasystem, og ting ser mørkt ut for Jackie. Elskeren hennes må forlate sykehuset, og dermed blir hennes vei inn til medisindepotet langt mer problematisk.

Zoeys store tabbe
En kjent filmkritiker blir lagt inn på All Saints-sykehuset med brudd i albuen. Skaden er forholdsvis lett å rette opp, men da Zoey gir ham en overdose smertestillende, faller mannen i koma, og tilstanden forverres betraktelig. Det blir ikke bedre av at Akalitus har et svært godt øye til denne mannen. Slike grove feil må få konsekvenser for den ferske Zoey.

Eddie snoker
Eddie har fått med seg at Jackie har barn, og bestemmer seg for å følge etter henne på vei hjem. Dobbeltlivet hun har mestret så lenge, rakner fullstendig.

Om serien
"Nurse Jackie" er en bestemt og dyktig sykepleier, hun er gift med en kjekk mann, og sammen har de to barn. Men Jackie har også sine hemmeligheter, deriblant en elsker på sykehuset som har tilgang på de smertestillende medikamentene hun er blitt avhengig av på grunn av sin dårlige rygg.

Når Jackie sjonglerer sin hektiske arbeidshverdag med et noe trøblete privatliv, byr det på en rekke utfordringer. Som sykepleier gjør hun alt for at pasientene skal ha det så godt som mulig, og er langt mer opptatt av å hjelpe dem enn å følge sykehusets regler.

Amerikansk dramaserie fra 2009 (12 episoder)
Produsert av: Showtime / Lionsgate
Originaltittel: Nurse Jackie
Episodetittel: "Pill-O-Matix"
Regi: Scott Ellis
Manus: Rick Cleveland
Med Edie Falco, Eve Best, Merritt Wever, Haaz Sleiman, Paul Schulze, Peter Facinelli og Ruby Jerins m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 924 03 873 / 23 04 45 76
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900