Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 17. august 2002 kl 21.10 Amanda for 2

Nytt blikk på Amanda


Når årets Amanda-priser skal deles ut på Filmfestivalen i Haugesund med Jon Almaas i spissen, inntar andre plassene på sidelinja. ”Nytt på nytt”-kollegene Anne-Kat. Hærland og Knut Nærum kommenterer programlederen og showet på NRK2.

Det blir en alternativ Amanda-sending Hærland og Nærum skal lede, med både interaktivitet og SMS som elementer på skjermen.

- Dette blir avsindig interaktivt og polyfont, med AK og meg oppi der, full bildedekning fra den offisielle sendingen der nede og løpende SMS-vindu, sier Knut Nærum.

Selv om det er fare for at Anne-Kat. og Knut vil operere i kjent stil, trenger ikke Jon være nervøs for spisse kommentarer:

- Vi har selvfølgelig ingen planer om å henge ut vår kollega og programleder Jon Almaas - med mindre han sier eller gjør noe som tilsier at han fortjener det, sier Knut.

Forøvrig er både Anne-Kat., Knut og Jon glade for at NRK ivaretar interessene til svake
grupper, som f eks norske filmskapere.

Egenprodusert og direktesendt underholdningsprogram
Programledere: Anne-Kat. Hærland og Knut Nærum
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23047236

Bilde
Når Amanda-prisene deles ut i Haugesund i kveld, skal de tre kollegene i ”Nytt på nytt” ha hver sin rolle. Jon Almås leder showet på NRK1, mens Anne-Kat. Hærland og Knut Nærum kommenterer fra sidelinjen på NRK2 (NRK-foto: Ole Kaland)