Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 19. februar 2007 kl 23.15 Store studio

Mote, film og Edwall-viser

Per Sundnes har vært på London Fashion Week. (Foto: Fredrik Arff)
Per Sundnes har vært på London Fashion Week. (Foto: Fredrik Arff)
Mens Per Sundnes har vært på London Fashion Week, har Sissel Hoffengh vurdert den norske lillesøsteren, Oslo Fashion Week. Hva er de nye trendene?

Svaret får vi i ukas Store studio som også får besøk av Pål Bang-Hansen. Han har vært på sin siste Berlin-festival, og kommer for å avgi rapport.

Faren til Emil
Kveldens musikalske innslag står Øystein Røger for. Han synger Allan Edwall-viser i en ny oppsetning på Nationaltheatret, og i kveld gjør han akkurat det samme i Store studio.

Allan Edwall (1924-97) er best kjent som faren til Emil i tv-serien "Emil i Lønneberget", men i tillegg til å være skuespiller, var svensken også forfatter og musiker. I sine egne viser avslører Edwall sitt samfunnsengasjement og sin sympati for de fattige og svake.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen sørger de for nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2007)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no