Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 3. mai 1999 kl 19.00 Pop-TV

Pop TV

NRK2 mandag 3. mai kl 19.00

U: Musikk - uke 18

PopTV NRK2 mandag kl 19.00
KENT er et av de mest fremgangsrike band i Sverige for tiden, og det er ikke uten grunn. Deres blanding av pop og rock har gått hjem hos folk i USA såvel som i Sverige og Norge, og i neste ukes Pop-TV viser bandet oss ingrediensene i sin eksplosive musikkmiks - inspirasjonskildene!

Om serien
PopTV er programmet der ulike artister - med eller uten TV-tekke og erfaring - får spille sine yndlingsvideoer for deg.\"Pop- stjernene\" fungerer som programledere og velger videoer ut fra høyst personlige kriterier.
PopTV er rett og slett et program med stjerner uten nykker!

Jazz & Heavy NRK2 tirsdag kl 19.00
Å NEI! Hva skjer når både Tonny og Geir har planer om å invitere nabodama Vanja på stevnemøte? Her settes kameratskapet virkelig på prøve, for en romantisk aften med den vakre Vanja Mercedes Dellarosa står høyt på ønskelista til begge våre venner! Hvem trekker det lengste strået, og hvilke konsekvenser får det for et gammelt vennskap? Også hos Tonny og Geir er det slik at den som ler sist ler best, selv om det måtte være med blod på hendene og en bitter smak i munnen...

Om serien
Tonny & Geir er begge musikkelskere, men sterkt uenige om hvilke premisser som ligger til grunn for \"god musikk\". Tonny sverger til frijazz, mens Geir står med begge beina godt plantet i heavy metal-land. Dermed er det duket for musikkdiskusjon på høyt plan! Det at disse guttene nå også deler leilighet, og har en forkjærlighet for tall og statistikker, gjør ikke diskusjonene mindre livlige. Se opp for rare musikkvideoer!

M - NRK2 onsdag kl 19.00
BEASTIE BOYS gjestet nettopp Norge, og i den anledning har Nazneen Khan snakket med dem om både musikk og image. POOR RICH ONES jobber hardt for ære og berømmelse i London. Vår reporter, Kjell Paulsen, har laget en aldri så liten statusrapport. JIMI TENOR er Finlands store stolthet, og Nazneen snakket med eksentrikeren da han gjestet Oslo i mars. I tillegg får du intervju med bandet Lamb.

Om serien
Musikkmagasinet \"M\" er et ukentlig program som dekker et vidt spekter av musikkstiler. Du får intervjuer og musikkvideoer med artister fra både inn og utland. Magasinet inneholder bl.a. reportasjer laget av de tre profilerte reporterne Nazneen Khan, Kjell Paulsen og Per Sundnes.
\"M - for deg som er litt mer musikkinteressert enn \"Absolute Music\"- kjøperen\".
Pressekontakt i U: Musikk: Lars Nedland. tlf. 23042880, 90565853

mail: lars.are.nedland@nrk.no