Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 søndag 11. januar 2009 kl 11.03 Gudstjeneste fra Frelsesarmeen i Trondheim

Frelsesarmeen, Trondheim

Det er gudstjeneste fra Frelsesarmeen i Trondheim søndag 11. januar. Teksten på 1. søndag etter Kristi åpenbaring står i Matt. 3, 13-17.

De tre fellessangene er hentet fra Frelsesarmeens sangbok og heter "Kom med fornyelsens mektige kraft", "Kom, Helligånd, mitt hjerte ta" og "Alt det jeg er".

Tale av major Tom Kristiansen. Ellers deltar Ranfrid Solem Forsell og Anna Vefald.

Korpsets hornmusikk og sangkor deltar – med Eiliv Herikstad som dirigent.

Pianist er Knut Magnar Nilsen og møteleder er Berit K. Kristiansen.

Stor virksomhet
Vi har mange jern i ilden, og har stort hjerterom, sier korpsleder o gkaptein Tom H. Kristiansen. han sier det fins helt sikkert noe som alle kan være med på i Prinsens gt 2c, like ved Prinsen kino.

Frelsesarmeen Nordre divisjon har kontor i Trondheim. Nordre divisjon administrerer Frelsesarmeens 18 korps i midt-Norge; Nord- og Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, samt deler av Nordland og Sogn og Fjordane.

Visste du at 8000 barn og unge tilbringer fritiden sin på Frelsesarmeen?

Her er noen av tilbudene:
Velferdssenteret
Trenger du hjelp, eller noen å snakke med? Frelsesarmeens velferdssenter har vanligvis åpent tirsdag og torsdag fra kl 10.00 til 14.00. Kontoret ligger i Kongens gate 89.

På velferdssenteret kan man be om økonomisk støtte, rådgiving eller samtale. De som arbeider der er erfarne offiserer i Frelsesarmeen og de har taushetsplikt.

Det er velferdssenteret som har ansvar for utdeling av ved til dem som trenger det. De som ønsker å gi ved til Frelsesarmeen kan også henvende seg til velferdssenteret.

I forbindelse med ferier og høytider kan senteret være stengt eller ha andre åpningstider.

Endelig fredag
Juniorklubb, ungdomsklubb og sport (kl. 18.00 - 20.00) og ungdomsklubb (kl. 20.00 - 23.00).

De som går på juniorklubben og ungdomsklubben spiller Playstation, dart, bordtennis, ishockeybrett, brettspill mm. Noen voksne ordner som regel med noe å spise og der er en bitteliten kiosk. I løpet av kvelden er det en kort andakt eller noe annet som kan lære oss noe om Gud.

Senere på kvelden er det ofte mulig å spille innebandy eller fotball sammen. Klokkeslett og sted varierer siden vi ikke vet så lenge i forveien hvilken hall/bane vi kan bruke. Ta kontakt for informasjon om hva som skjer de nærmeste fredagene.

Ellers er det også sangrupper for barn, sangkor, hornmusikk, grupper av ulike slag, julegryte m. m.