Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. februar 2001 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)

NRK1 fredag 2. februar kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (21)

Over til fiendens leir?

Spaningsgruppen frykter at politiagent Peter Church har gått over til fienden. Det som begynte som et etterforskningsoppdrag, har ført til at han er dypt involvert i den kriminelle familien Rossi. Han har forelsket seg i Christina Rossi, som nå har overtatt ansvaret for familiebusinessen etter at faren er død og broren arrestert for mord.

Peter Church er selv smertelig klar over at han har krysset en grense. Han må gjøre et valg, og tanken på å oppgi Christina er uutholdelig.

Politiagentene Angie og Stone har nå fått i oppdrag å overvåke sin kollega. Slik blir de klar over forholdet mellom Church og Christina, en nyhet som Mac tar svært tungt. Hun har åpenbart ennå ikke kommet over sine følelser for den drevne politiagenten som synes å ha forrådt dem alle.

Om serien
Den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie, kalt \"Mac\" (Anita Hegh), har hatt en lynkarriere i politiet og spaningsgruppens operative leder. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.10

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Har politiagent Peter Church (Peter Phelps, t.h.) gått over til fienden? Oscar Stone (Ian Stenlake) og de andre politiagentene frykter at han har forrådt dem.