Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 9. juli 2009 kl 22.15 Partydronninger

Ny stil

Pensjonatskolepikene skal arrangere middag for 20 gjester. (Foto: ITV)
Pensjonatskolepikene skal arrangere middag for 20 gjester. (Foto: ITV)
Jentene på pensjonatskolen får en skikkelig overhaling av utseendet, og blir satt under saksen til kongelige frisører for å bli forvandlet til ekte ladyer.

Denne uken byr på den største utfordringen så langt. Skolejentene skal arrangere en middag for tjue gjester. På menyen står en treretters middag som skal bestå av blant annet hjemmelaget ravioli, og en gåserett som er fylt med åtte andre fugler!

Oppussing
Så er det på tide å pusse opp fasaden på tenåringene. Kjendis- og kongefrisørene Judy og Mimo Russo ankommer for å ta fatt på oppgaven med å gi jentene en sofistikert look. Det er også tid for en av jentene å forlate skolen…

Om serien
Et voksende problem i Storbritannia er ungjenter som er helt ute av kontroll. De er svært promiskuøse, de drikker seg sanseløse og slåss som villkatter. Eggleston Hall pensjonatskole for piker har satt seg som mål å temme disse ville jentene.

Åtte "håpløse" jenter, iført pinetrange bukser, utringede topper og høye heler ankommer Eggleston Hall for et femukers intensivkurs. Lærerne ser raskt at de står overfor en nærmest umulig oppgave.

Hver episode i denne realityserien følger en uke i jentenes opphold på pensjonatskolen.

Britisk realityserie (2008)
Originaltittel: Ladette to Lady2
Produsert av: ITV
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no