Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. mars 2005 kl 21.35 Den tredje vakten

Kizz-stjerne i Den tredje vakten

Gene Simmons spiller hevngjerrig far.
Gene Simmons spiller hevngjerrig far.
Gene Simmons, den tungeviftende frontfiguren i rockebandet Kizz, spiller skurk i kveldens episode av Den tredje vakten. Til vanlig iført bassgitar, kostyme og sminke bytter han utseende og dukker opp som leder av en forbryterorganisasjon.

En hevngjerrig far erklærer krig mot politiet i New York da hans sønn kjører seg i hjel. Det skjer under en biljakt med politiet i hælene. Nå vil Donald Mann, spilt av Gene Simmons, gjerne bruke sin organisasjon til å ta livet av så mange politifolk som mulig.

Cruz og Bosco i fare
Donald Mann har blinket ut overbetjent Maritza Cruz og politimannen Bosco som særlig skyldige i sønnens død.

Etter hvert som meldingene om angrep på politifolk rundt om i byen strømmer inn, utmerker den nye førstehjelperen Grace seg med en heroisk innsats.

Om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Monster
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Hjemmesider